Zeeland

Zeeland

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2

Met een kustlijn van 650 kilometer en contrastrijke natuurgebieden vormt Zeeland een prachtig decor voor allerlei activiteiten. Verken de parels van de Zeeuwse natuur op de fiets of te voet. Waai uit op de mooiste stranden. Ben jij een échte sportieveling? De natuur in Zeeland biedt ruimte voor sport! Van vogels spotten op de vogelboulevard tot een vaartocht op de Oosterschelde.
Sfeervolle winkelstraten met kleine boetiekjes of juist grotere ketens en bruisende evenementen op de meest bijzondere plekken. In Zeeland kun je makkelijk de gezelligheid opzoeken. Ga op pad in de unieke Zeeuwse dorpen en steden en laat je verrassen door de karakteristieke kenmerken. Stop tussendoor bij één van de restaurants voor een hapje en een drankje om vol energie weer op pad te kunnen gaan.
Ook met de kinderen is er genoeg te toen tijdens jullie bezoek aan Zeeland. Van Deltapark Neeltje Jans en Groede Podium tot de Stoomtrein Goes-Borsele en Tropical Zoo: er zijn tal van leuke dagattracties te vinden. Maak er een tof dagje uit van.
Wij maakten voor je een route van 261 km waarin je 30 plaatsen kan ontdekken beschreven in een 30 pagina's tellend routeboek.